4

Waar kan je bij mij voor terecht?

Channeling

CHANNELING

Iedereen zit vol vragen als het gaat om spiritualiteit. Vaak lijken dingen onmogelijk omdat het niet zichtbaar is. Ook voor mij was dit heel lang het geval en vroeg ik mij af hoe sommige mensen bepaalde dingen konden waarnemen. Om een lang verhaal kort te maken heb ik zonder dat ik hier bewust mee bezig ben geweest een spirituele openbaring gehad.

Vanaf dat moment ging het in een razend tempo. En kon ik niet anders dan hier andere mensen ook mee helpen. Wat mij betreft is dit een van de mooiste dingen die je kunnen overkomen. Mijn gids praat door mij heen in lichttaal (taal van de liefde/ziel) zij helpt mij in contact te komen met andere gidsen wanneer dit nodig is. Of zorgt voor rituelen die op dat moment gepast zijn. Ik begrijp dat dit wellicht als een ver van je bed show klinkt en dat is heel logisch. Ook voor mij was dit het geval!! Inmiddels weet ik niet beter en is het een deel van mijn leven geworden. Voor mij heeft dit alles alleen maar heel veel moois gebracht.

In contact met jouw gids.

Via mijn gids kan ik voor jou de naam van jouw gids vragen en proberen jullie met elkaar in contact te brengen. Mijn gids verteld mij de naam van jouw gids, vervolgens nodig ik jouw gids uit om bij mij te komen. Middels een meditatie probeer ik jou en jouw gids met elkaar in  contact te brengen. Jouw gids spreekt middels lichttaal door mij heen. Ik probeer hiervan zoveel mogelijk te vertalen zodat je weet wat jouw gids wil zeggen. Het kan ook zijn dat je zelf woorden herkent of een bepaald gevoel krijgt uiteindelijk spreekt iedereen lichttaal. Ik hoop zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met hun gids. Vaak voelen mensen tijdens een channeling al contact met hun gids of kort erna. Dit kan ik alleen nooit van te voren beloven.

Ja ik wil meer informatie over het channelen van mijn gids!

Lichttaal activatie

Lichttaal is een taal die die bestaat uit klanken, geluiden en bewegingen. We kunnen deze taal niet verstaan met ons hoofd of begrijpen met onze hersens. En dat is precies waarom lichttaal zo’n krachtige tool is. Lichttaal is namelijk de taal van het hart en de ziel en begrijp je niet met je hersens, maar met je hart. Lichttaal kan zich uiten in: klanken of tonen, (hand) bewegingen, getekende en geschreven boodschappen, dans en/of zang. Wanneer je dit ziet of hoort kan het bij jou ook geactiveerd worden en kan je het terug herkennen. Dit is ook de reden waarom zoveel mensen emotioneel werden na het luisteren van mijn voice memo in mijn groep op facebook. Wanneer jij terug gaat naar jouw kern zal je hier zoveel kracht, rust en liefde uit halen !!! Ik heb het zelf mogen ervaren.

Ben jij al lid?

Van de Facebook groep: spiritualiteit lichttaal lichtwerkers

Tijdens een lichttaal activatie vraag ik mijn gids een persoonlijke boodschap voor jou door te geven.

De trillingsfrequentie van de klanken worden gemakkelijk herkend en opgenomen door jouw energieveld en werken diep door tot het DNA niveau. Het spreken in lichttaal brengt jou dichter bij jezelf en werkt helend. Ook zorgt het ervoor dat jij spiritueel dichter bij jezelf komt.  Veel mensen ervaren een bepaalde rust, en vermindering van pijn bij het spreken van lichttaal.

Persoonlijk ritueel

Ik kan mijn gids vragen een persoonlijk ritueel voor jou te doen. Dit kan bijvoorbeeld zijn om je derde oog te openen.  Mijn gids doet vervolgens een ritueel met handgebaren en woorden/geluiden. Dit wordt vervolgens in energie aan jou doorgegeven. Houd er rekening mee dat veranderingen alleen plaatsvinden wanneer jij hier klaar voor bent en er voor open staat. Uiteindelijk bepaalt het universum hoe alles verloopt bij iedereen. Ik ben alleen een tool om dit makkelijker voor anderen in gang te zetten. Inmiddels heb ik bij veel mensen zichtbaar verandering gezien of gehoord en vinden er prachtige transformaties plaats