4

Waar kan je bij mij voor terecht?

Sensenergy massages voor vrouwen
(Sensual, Senses, & Energy) Een massage vol Prikkelingen, Sensaties en Spiritualiteit., Ook geschikt voor vrouwen met trauma's.

SENSENERGY MASSAGE

Sensenergy staat voor Sensual, Senses, & Energy. Met deze massage zal jouw lichaam verschillende prikkelingen, sensaties, energie en wellicht ook emoties ervaren. Hoe meer jij open staat voor mijn energie hoe meer deze massage jou zal brengen.

Hoe werk ik?

Ik werk met verschillende geuren en materialen om jouw zintuigen te prikkelen. Maar ook door de manier van aanraken en energetisch. Dit is helemaal afhankelijk van de intentie van jouw massage. Jij bepaalt en mag zelf kiezen wat je wel of niet wilt. Hieronder een aantal opties die mogelijk zijn.

Materialen:

Veertjes - Massage Kaarsen - Wax kaarsen - Handboeien - Blinddoek - Bondage touw - Verschillende geuren - Hoofd massage opzetstuk - Pinwheel - Massage pistool.

Aanrakingen:

Strelen met nagels - Strelen met vingertoppen - Hoofd massage - Gezichtsmassage - Harde massage - Zachte massage - etcl.

Energetisch:

Wanneer jij open staat voor spiritualiteit en mijn energie zal je wellicht ook merken dat de massage energetisch iets met jou zal doen.

Ja ik wil graag meer informatie over de
Sensenergy massage of een intake aanvragen!

Waarom werk ik met deze manier van massage/aanraking?

Veel vrouwen zitten vast op lichamelijk en/of psychisch vlak, hebben te weinig fijne aanrakingen in hun leven of zijn getraumatiseerd als het gaat om aanraking. Bepaalde triggers kunnen jou helpen om volledig te ontspannen of om jouw zintuigen te prikkelen op een manier die jij niet gewend bent. Misschien wil jij gewoon weer leren te genieten van een fijne aanraking? dat kan natuurlijk ook. Natuurlijk kan het ook zijn dat jij gewoon opzoek bent naar iets nieuws en/of spannends.

Alle vrouwen zijn welkom bij mijn Sensenergy Massage! Van te voren bespreken wij waar jij behoefte aan hebt en of er bepaalde punten zijn waar ik rekening mee moet houden. Dit kunnen bijvoorbeeld bepaalde triggers/trauma’s zijn, geuren, aanrakingen of materialen die jij wellicht niet fijn vind. Geef dit van te voren aan zodat ik hier rekening mee kan houden. Alles wat je met mij deelt is privé en veilig. De massage is dan ook zeker geschikt voor vrouwen met trauma’s.  De massage is enorm prikkelend in meerdere opzichten. Bij mij kan jij jezelf volledig ontspannen,

Laat jezelf meenemen in alle prikkelingen, energie en emoties die jij op dat moment ervaart. Wanneer iets niet fijn voelt stop ik onmiddellijk. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij mij op 1. Het gaat erom dat jij je volledig kan ontspannen en met veel nieuwe energie naar huis gaat. Gun jezelf deze BOOST vol energie, ontspanning & liefde…..

 

Tijdens de Sensenergy massage worden geen seksuele handelingen verricht

Wanneer wij samen een datum en tijd hebben afgesproken stuur ik jou via de app het exacte adres toe. Voor de massage begint, bespreken wij eerst het intakefrmulier (of: doen wij eerst een intake en kan je vragen stellen. Ik hoop jou binnenkort bij mij te mogen ontvangen om je een hele mooie ervaring te geven!