RETOURBELEID

RUILINGEN, RETOUREN, VOORWAARDEN

  • In verband met de hygiënewetgeving mogen ondergoed en lingerie alleen geruild worden als het is gepast over andere kleding of ondergoed heen. Wanneer wordt geconstateerd dat dit niet het geval is mag de lingerie niet geruild worden.
  • Wij geven geen geld terug. Bij het terugsturen van een defect of kapot product mag je iets nieuws uit de winkel uitzoeken.
  • Is er een mankement aan je bestelde product? Maak er een foto van, stuur deze binnen 48 uur naar info@bodyandsoulbysanne.nl
  • Wil je kleding retour zenden, zorg er dan voor dat het item netjes is opgevouwen, zonder haren en zonder vlekken. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Retouren die niet voldoen aan bovenstaande instructies worden niet geruild.

KLACHTEN

  • Heb je een klacht over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. zodat wij je klacht in behandeling kunnen nemen. Mail naar info@bodyandsoulbysanne.nl en wij reageren binnen twee werkdagen.

TOYS

  • De toys kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze kapot zijn. Het is dan mogelijk om het product binnen dertig dagen te retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.
  • Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

 

Disclaimer

De informatie op deze webpagina is niet bedoeld als vervanging voor medische zorg of behandeling. Niets kan je arts of een andere zorgverlener vervangen. Bij gezondheidsklachten lichamelijk en/of psychische raadpleeg eerst jouw arts.

Alle persoonlijke informatie die gedeeld word tussen Body and Soul by Sanne en de klant is vertrouwelijk en word niet gedeeld met derden.